Event 2020 och framåt

Hej

Som ni vet har vi under 2020 haft en speciell situation med COVID-19 viruset och har även påverkat oss som förening i vår planering.

Styrelsen har dribblat fram och tillbaka hur vi ska göra med vårt event under året och kom fram till att det bästa vi kan göra är att ställa in eventet för 2020 helt och hållet.

Vi ämnar istället under 2021 att köra både ett vårevent samt ett höstevent. Dels för att vi behöver hålla ett årsmöte men framförallt så ser vi positivitet med fysiska träffar och utbytet det ger både medlemmar sinsemellan men också genom partners.

Våreventet kommer att börja planeras under januari. Givetvis följer vi rekommendationer från FHM och andra myndigheter så vi återkommer löpande när vi startar planeringen hur det kommer se ut.

Då föreningen också har en god ekonomi sedan tidigare så hoppas vi på en bra återstart under 2021 genom att kraftigt subventionera våreventet som en kickstart och att förhoppningsvis kunna ha en ännu högre utväxling i ert medlemsskap i föreningen

Vi i styrelsen hoppas på er förståelse under rådande omständigheter och vi står till ert förfogande i de fall ni har några frågor.

Under loppet av januari avser vi kommunicera avseende våreventet och hoppas förstås att vi ses då!

Mvh Styrelsen
Scala Epicor Användarförening
kansliet@scalaepicor.se
Medlemsinloggning
Email:

Lösenord:
 
 
 
Aktuellt
Event 2020 och framåt
 

 
Nyheter & aktiviteter